top of page
AVM affärsverkstan
AVM-logo-webb-300px.png
Sök

AVM affärsnätverk har online-nätverkat in nya året med mycket glädje och framtidstro!

Uppdaterat: 31 mars 2021

Så skönt att kunna lägga mörka året 2020 till handlingarna och nu blicka framåt mot en ljuvlig vår- och sommar med nedbrottad Coronahäxa och affärsnätverk på riktigt.


AVM affärsnätverk x 3 har som rubriken skvallrar om vägrat lägga sig i soffan och deppa utan med mycket energi och spännande nya gäster genomfört januarimöten i det digitala rummet.

Stort tack ännu en gång till Trippus som hjälper AVM med mötesbokningarna och stort tack ITO-Nordic som möjliggjort digitala mötesrummet via Blue Jeans systemet.


Denna TorsdaX-FredaX rapport kommer kortfattat berätta hur det gick till att nätverka online på nya årets första månad. Håll till godo:


Först ut var Västerbottens starkaste affärsnätverk - AVM UMEÅTräffades torsdagsmorgonen 21:a januari och vi var ca 25 företagare och Umeå kommun som pitchade, minglade och byggde affärsrelationer.

Nätverkets Maratontabell kunde efter mötet kompletteras med ytterligare tre varumärken som gästade oss för första gången:

- Copynor

- 4Light

- Suez Recycling


Nästa online-nätverk i AVM Umeå arrangeras torsdag morgon 18/2Dagens efter Umeå nätverkandet var det dags för AVM AFFÄRSVERKSTAN som med säte i Stockholm/Solna arrangerat välbesökta träffar allt sedan i mars 2015.

Av 26 deltagare (ink Solna Stad) var tre företag förstagångs-gäster;

- Pop Up Agency

- Adepto Translation

- The First impression company


Nästa online-nätverk i AVM affärsverkstan arrangeras onsdag morgon 17/2


Sist men absolut inte minst träffades norra Stockholms succénätverk onsdag morgon 27/1 -

AVM NORRORT


med drygt 20 deltagare med allt ifrån Täby Kommun till första, men inte sista gången hoppas vi, deltagande Järnvägskompaniet AB.


Nästa online-nätverk i AVM norrort arrangeras onsdag morgon 24/2


VISSTE DU FÖRRESTEN ATT DITT FÖRETAG OCKSÅ HAR MÖJLIGHET ATT GÄSTA AVM AFFÄRSNÄTVERK OCH KANSKE TILL OCH MED HOPPA OMBORD PÅ NÄTVERKSKEPPET SOM SEGLAR MOT NYA KONTAKTER OCH NYA AFFÄRER?

- Kontakta undertecknad så berättar jag mer.


Till sist, du följer väl ditt favorit AVM nätverk i Facebook och AVM affärsnätverk egna sida på LinedIn?


Trevlig helg och akta ryggen när du skottar snö!


AVM affärsnätverk


Jan Marklund, 0707-71493614 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page