top of page
AVM affärsverkstan
AVM-logo-webb-300px.png
Sök

AVM affärsverkstan välkomnar IGG, CHPS och SPP till nätverket som träffas 8/12...

Nätverksvänner!


Ännu en fredag och återigen dags för ett FredaX meddelande från AVM affärsverkstan till alla nätverks intresserade och initierade.


För det första...

Så är det snart 40 anmälda till december-nätverket kommande fredag, 8/12 hos Scandic Victoria Tower. Du har väl inte missat att säkra din julmacka och kaffekopp?


För det andra...

Så har AVM den stora äran och glädjen att hälsa tre nya medlemmar varmt välkommen till Stockholms stoltaste affärsnätverk:


IGG Concept Store

wwww.iggconceptstore.se

"Hos oss upplever du en ny nivå av Custom Fitting på alla klubbor i bagen. Vi är stolta över att ha noggrant utvalda varumärken som vi kan stå bakom till fullo. Vi på IGG Concept Store strävar efter att hitta och ge dig det bästa inom golfvärlden, och vårt engagemang för kvalitet genomsyrar varje aspekt av vårt sortiment. Till företag erbjuder vi anpassade produkter såsom loggade bollar, kläder och utrustning. Vill du göra ett företags-golfevent är det till oss du ska vända dig.

Besök oss i Bromma och upptäck vad som gör IGG Concept Store unikt"!


CHPS AB

(Centrum För HögPresterande System)

"Vi drivs av att hjälpa organisationer, grupper och ledare attnå dit de vill, både i näringslivet och inom idrotten. Vi har metoder och modeller som vi arbetar utifrån för att ge en trovärdig och verklig förändring av kultur och beteenden som håller över tid i er organisation. Vi tror inte på att lämna framgång åt slumpen. Tillsammans med vår kund utvärderar vi de förändringsbehov ni har för att uppnå önskat resultat och hjälper er att komma dit."


SPP Pension & Försäkring (ansluter i januari 2024)

"Vi är en del av norska Storebrand. Tillsammans är vi en av Nordens ledande koncerner för sparande och försäkringslösningar. Vi utmärker oss bland annat genom vårt fokus på hållbarhet och ansvarsfulla investeringar utifrån miljö, sociala frågor och bolagsstyrning"


För det tredje...

Så välkomnar AVM affärsverkstan alltid nya spännande företagare att besöka oss för frukostmingel, pitch och nya affärskontakter under mycket trivsamma former.

VILL DITT FÖRETAG GÄSTA AVM 8/12?

- Kontakta undertecknad så bjuder jag gärna på ett studiebesök.


För det fjärde...

Kolla gärna in fotograf Ewa på FotoFralla bildbevis från november-nätverket med La Villa Travel i Fotogalleriethttps://www.avm.nu/fotogalleri-affarsverkstan


För det femte...

Så önskar AVM dig och de dina en mysig 1:a Advent!


Jan Marklund+46 (0)707714936

LinkedIn3 visningar0 kommentarer

コメント


bottom of page