top of page
AVM affärsverkstan
AVM-logo-webb-300px.png
Sök

Compass Group och Mengus Gate:01 imponerade på AVM:arna!

Nätverkande vänner och intressenter

Sista frukost nätverket före sommaruppehållet i AVM affärsverkstan avhölls som bekant på anrik mark och byggnad. Det som i folkmun kallats SAS-huset är ju numera Frösundavik och huvudbyggnaden Gate:01

Ingen besökare kan annat än trivas i miljön som Mengus förädlat till en suverän mötesplats och kontorsmiljö.

Läget vid Brunnsviken, restaurang, café, gym och toppmoderna möteslokaler, suveränt hanterad av Compass Group och Mengus, imponerade på de nära 40 deltagande företagarna.

All heder och STORT TACK Compass Group och Mengus för värdskapet!

För första gången i världshistorien så gästades AVM affärsverkstan av...

- Webb Ess

- Whealthy Sverige

- Svea Bank

- Rock Digital


Samt av tre andra gångsbesökare... - Juristbyrå law and Confidence - AHA Experience

- Mastercourse

Vad händer nu i Stockholms stoltaste affärsnätverk kanske du undrar? Jo, du kommer få ett mail med en solig sommar- och Midsommarhälsning och för dig som gästat oss under våren och vill hoppa på nätverks tåget så knyter vi gärna ihop säcken innan Midsommar regnet börjar. 24/8 avslutas säsongen 21-22 med nätverksträff och då förrättas även prisutdelning i Affärsligan 20-22. (För att öka spänningen i Affärsligan så har vi nu varit lite elaka och dolt poängen. Men fortsätt att rapportera ingångna affärssamarbeten relaterade via nätverket för värdefulla 3-poängare) I september startar den 8:e säsongen i AVM affärsverkstan. Visst syns vi och umgås vi digitalt tills vi nätverkar på riktigt igen? www.avm.nu www.facebook.com/affarsverkstan www.linkedin.com/company/avmnatverk HAR DITT FÖRETAG OCKSÅ INTRESSE ATT SYNAS, KNYTA KONTAKTER OCH NÄTVERKA MED AVM TILL HÖSTEN? - Välkommen att kontakta undertecknad som älskar att prata nätverk.

Med vänlig hälsning Jan Marklund +46 (0)707-714936 LinkedIn www.avm.nu
14 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page