top of page
AVM affärsverkstan
AVM-logo-webb-300px.png
Sök

FILMAD OCH SPRÅKÖVERSATT HÖJDPUNKT NÄR AVM NÄTVERKADE HOS KOSMONAUT!


Ja, trots osedvanligt många sena återbud av "vabbare" eller höst-snuviga så fylldes förnämliga Kosmonaut Event & Studio med nätverks-ivriga företagare från 30 olika branscher och alla storlekar på företag. Något som är lite av AVM affärsnätverks signum.

Vi lyfter på kepsen och tackar värdarna Fishtank Production, Novoterm Translation och även Kosmonaut som upplät Studion till Stockholms stoltaste affärsnätverk. Dessutom tackar vi alla som inte vabbade eller snöt sig och var på plats med all energi och glädje.


En gedigen församling första gången gäster bevisade återigen att AVM affärsnätverk aldrig står still:

- Svenska Karateförbundet

- World of Destination

- clicID™ Solutions

- The Accessible Society

- GB Supply Management

- Stellarlex Juristbyrå

- Wide Circle

- Runne Connections


18:e november är nästa chans till nya kontakter och en trivsam, lönsam morgon...

Nu skördar vi frukterna av alla nya affärskontakter och laddar inför kommande månads bästa affärsmöjlighet. AVM affärsverkstan har den stora äran att tillsammans med

Ljud & Bild Akuten på smakfulla Restaurang ART hälsa välkommen till frukost nätverk De Luxe torsdag morgon 18/11.

Inbjudan kommer i nästa vecka. Boka in datumet och frigör plats i din kalender klockan 08.00-10.30 redan nu och var redo att trycka på JA knappen.


AVM AFFÄRSVERKSTAN VÄXER...

Med stor glädje och stolthet kan AVM redan nu, efter bara två nätverksträffar hälsa nya starka varumärken och företag välkomna till nätverket.


- Torfredplatsen mat & prat

- Ergosport & Co of Sweden

- Online Marketing Sweden


AVM Umeå träffas torsdag morgon 21:a oktober hos Placerum Kapitalförvaltning. Missa inte den fullsatta folkfesten i Björkarnas stad - Umeå!


AVM norrort, norra Stockholms största affärsnätverk kommer samla 50 företagare på Täby Enskilda Gymnasium AB fredag morgon 29:e oktober. Du har väl inte missat den affärsmöjligheten?


Till sist vill jag önska dig en härlig hösthelg och du tvekar väl inte att kontakta mig för att få en dörr öppnad eller prata nätverk?


Jan Marklund

+46 (0)707-714936

LinkedIn

www.avm.nu




8 visningar0 kommentarer

Bình luận


bottom of page