top of page
AVM affärsverkstan
AVM-logo-webb-300px.png
Sök

Full rulle i AVM nätverken!


Fredag igen och FredaX med AVM nätverken igen.


Härligt, att AVM i Stockholm/Solna i Umeå och i Norrrort nu har fått upp farten och drivet efter vårens- och sommarens Coronarelaterade time-out. Behovet och suget efter att träffas på riktigt är stort och när AVM i samarbete med värdande företag lyckats arrangera frukostmöten med "luft" så ser framtiden ljus ut.


Såhär står det till i tripplar AVM-nätverk:


AVM AFFÄRSVERKSTAN Träffades i oktober på Scandic Victoria Tower och laddar nu inför fredag morgon 13:e november då RP Kontorsinredning & Södertörns Växtinredning välkomnar till showroom i Kista. Inbjudan är på väg ut till anslutna företagare...


AVM NORRORT Är denna fredag exakt en vecka bort till säsongens andra nätverksfest. Intresset är stort och värden, Triften Hägerneholm kommer duka upp med färskt kaffe, mumsig frukost och massor med möjligheter...Fredag morgon 23:e oktober klockan 07.30-10.00 Vi kommer vara 50 företagare på plats. Missa inte den chansen!


AVM UMEÅ Har nu genomfört två mycket lyckade nätverksträffar i Umeås Folkets Hus. I september värdade Placerum Kapitalförvaltning och i veckan var det Tensaii AB som berättade om sin innovativa spännande verksamhet. Nu laddar Umeås succénätverk om inför torsdagsmorgonen 19:e november då Folkets Hus vill visa upp sina fantastiska lokaler för möten, fest och nätverk. Boka in datumet i kalendern och var redo att anmäla dig när inbjudan kommer från Trippus...


VILL DITT FÖRETAG OCKSÅ NÄTVERKA MED AVM? Har ni affärsintressen i Stockholm, Solna, norra Stockholm och i Umeå, tveka inte att höra av dig till undertecknad som i 20 år drivit affärsnätverk för mycket nytta å nöje.


Trevlig helg!


AVM affärsnätverk Jan Marklund 0707-714936 jan.marklund@avm.nu www.avm.nu

22 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page