top of page
AVM affärsverkstan
AVM-logo-webb-300px.png
Sök

Nedräkningen pågår inför månadens höjdpunkt...

Ja, påtagligt andas vi affärsnätverkare morgonluft i takt med att vaccineringen rullar på och vårvindarna värmer upp våra Corona-frysta affärsrelationer. Fredag idag och därmed en liten FredaX rapport från AVM affärsnätverk x 3.


Eftersom denna träff är den näst sista för säsongen och den nästa sista nätverksträffen som sker online så märks det att intresset är stort att "hänga på" inför sommaruppehållet och säsongspremiären i september i såväl Stockholm/Solna, Norrort som i Umeå.
AVM affärsverkstan - Träffas nästa gång tisdag 18/5

Redan nu 25 anmälda och nära 20 nya företag i alla dess branscher som antecknat sig på INTRESSE-LISTAN för framtida samarbete och affärsnätverkande på riktigt.
AVM norrort - Träffas nästa gång onsdag 19/5

Här kan nätverket som ägs av fantastiska basketföreningarna Täby Basket, Djursholm Basket och de bägge klubbarnas junior- och seniorsatsning i Norrort Basket glädjas åt att Swedbank Stockholm Norr nu på allvar kliver in i nätverket.

Du träffar Swedbanks företagsrådgivare från och med majmötet den 19:e och framöver.

VARMT VÄLKOMMEN SWEDBANK TILL AVM NORRORT!


AVM Umeå - Träffas nästa gång torsdag 20/5

Även i Umeå så känns det som att ljuset i tunneln och nätverksintresset accelererar nu under våren. Över 20 anmälda med 14 dagar kvar gör att vi tror på fullsatt 20/5. Ca 10 företag på INTRESSE-LISTAN varav flera redan gjort tummen upp till anslutning inför säsongen 2021-2022.

AVM Umeå affärsnätverk ägs av Umeå BSKT, alltså Umeå Basketherrar som förtjänstfullt spelar i landets högsta serie - SBL. AVM Umeå, som tidigare kallades Nästa Nivå, startade i december 2015 och är av idag väl etablerat som det affärsnätverk i Umeå med bredaste "laguppställningen".
VISST SYNS VI PÅ LINKEDIN?


Följ gärna AVM affärsnätverk på "linkan"...www.linkedin.com/company/avmnatverk


VILL DITT FÖRETAG OCKSÅ SYNAS, BYGGA AFFÄRSRELATIONER OCH GÖRA AFFÄRER I AVM?


- Varmt välkommen att kontakta undertecknad och gästa gärna ett AVM nätverk på datum som redovisas här.


AVM affärsnätverk önskar en trevlig helg och fortsatt vaccinering


AVM affärsnätverk

Jan Marklund, 0707714936VILKET/VILKA AVM NÄTVERK PASSAR DIG OCH DITT FÖRETAG BÄST?

13 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page