top of page
AVM affärsverkstan
AVM_SBBK_tran.png
Om AVM Södertälje

Välkommen till ett nytt affärsnätverk i din närhet – AVM Södertälje!

 

Efter AVM affärsnätverk nätverkssuccé i Stockholm/Solna i Umeå och i norra Stockholm startas nu AVM Södertälje av Södertälje Basketbollklubb i samverkan med AVM affärsnätverk.

 

Premiären av AVM Södertälje gick av stapeln 15/2 hos Scandic Södertälje.

 

AVM Södertälje kommer vara en mötesplats för företagare, säljare och beslutfattare i Södermanland i allmänhet och i Södertälje i synnerhet där deltagande företag erbjuds nya kontakter, affärsmöjligheter och marknadsföring, allt på en gång och under några intensiva morgontimmar en gång per månad.

 

Näringslivet i Södermanland och i Södertälje växer och nu lanseras regionens egna affärsnätverk där AVM Södertälje erbjuder fantastiska möjligheter att knyta nya kontakter som leder till affärer idag eller imorgon.

 

AVM Södertälje erbjuder positiv miljö, exponering och marknadsföring av de företag som är med i nätverket under parollen

 

· Högt i tak och öppna dörrar

· Affärer, nytta och nöje

· Lagkänsla

Bakgrund

 

AVM startades våren 2015 av Jan Marklund, f d klubbdirektör i Solna Vikings Basket. Jan Marklund drev, av många ansett, det främsta affärsnätverket ägt av en idrottsförening i landet i över tio år innan han startade AVM och sedermera ytterligare affärsnätverk tillsammans med basketklubbar i Umeå, Täby och Danderyd. AVM Södertälje ägs av Södertälje Basketbollklubb och alla intäkter går oavkortat till klubbens verksamhet.

 

Kärleken till idrotten och förmågan att skapa vinnande lag är anledningen till att Jan Marklund nu tagit på sig uppdraget att bygga AVM Södertälje.

 

Genom att medverka i AVM Södertälje så får företaget inte bara marknadsföring och nya affärskontakter utan bidrar också till regionens barn- och ungdomsidrott genom att service- och marknadsföringsavgiften för nätverket tillfaller Södertälje Basketbollklubb, eller SBBK som en av Sveriges ledande basketklubbar heter i folkmun.

Anslutna företag
AVM erbjuder

AVM affärsnätverk erbjuder servicen att företagare, entreprenör och nätverkare ska få träffas, knyta kontakter. Köpa och sälja.

 

AVM affärsverkstan erbjuder positiv miljö, exponering och marknadsföring av de företag som är med i ”laget” under parollen;

 

  • Högt i tak och öppna dörrar

  • Affärer, nytta å nöje

  • Lagkänsla

Att genom AVM ge Företaget en förmånlig service och affärsutveckling i ett affärsnätverk.

 

Att på AVM’s webbplats, i trycksaker och i sociala medier ge Företaget en god exponering och marknadsföring.

 

Att genom AVM ge Företaget ett utökat kontaktnät och goda affärsmöjligheter i en stimulerande miljö.

Referenser

Jag har nätverkat i Stockholm i 15 år och genom AVM har jag äntligen hittat "hem"!
Här är en fantastisk mix av små och stora företag, med människor som bryr sig på riktigt.

Med nätverksgeneral Jan Marklund i spetsen, som gör en strålande insats för oss medlemmar även mellan våra träffar. Avslappnat, prestigelöst och inkluderade stämning, alltid med en nerv av affärer i luften.

Samtidigt får vi i AVM nätverket tid att skapa relationer och bygga förtroende för varandra. Grip chansen och gästa oss, du kommer inte ångra dig!

 

Ellen Øiesvold Palsén
Administrerende direktør 

SkanPers Media AB
 

  • Wix Facebook page
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page