top of page
AVM affärsverkstan
logo-AVM-norrort-tran-webb.png
Om AVM norrort
Företagare, nätverkare och entreprenörer i Norrort!

AVM Norrort är en mötesplats för företagare, säljare och beslutsfattare i Norrort där deltagande företag erbjuds nya kontakter, affärsmöjligheter och marknadsföring, allt på en gång och under några intensiva morgontimmar en gång per månad..

Näringslivet i Norra Stockholm växer och AVM Norrort erbjuder fantastiska möjligheter att knyta nya kontakter som leder till affärer idag eller imorgon.

AVM Norrort erbjuder positiv miljö, exponering och marknadsföring av de företag som är med i nätverket under parollen

* Högt i tak och öppna dörrar

* Affärer, nytta och nöje

* Lagkänsla

Bakgrund
​AVM startades våren 2015 av Jan Marklund, f d klubbdirektör i Solna Vikings Basket. Jan Marklund drev, av många ansett, det främsta affärsnätverket ägt av en idrottsförening i landet i över tio år innan han startade AVM och ytterligare ett affärsnätverk i Umeå - AVM Umeå, som sjösattes i december 2015 under namnet Nästa Nivå – Umeås affärsnätverk, men som nu alltså döpts om till AVM Umeå. Nätverket som ägs av basketklubben i Umeå och alla intäkter går oavkortat till klubbens verksamhet.

Kärleken till idrotten och förmågan att skapa vinnande lag är anledningen till att Jan Marklund nu tagit på sig uppdraget att bygga AVM Norrort som ägs av ungdomsbasketföreningarna Täby Basket och Djursholm Indians.

Genom att medverka i AVM Norrort så får företaget inte bara marknadsföring och nya affärskontakter utan bidrar också till regionens barn- och ungdomsidrott genom att service- och marknadsföringsavgiften för nätverket tillfaller klubbarna.

Hur fungerar nätverket?

AVM Norrort arrangerar 10 frukostträffar varje nätverkssäsong, från september till juni. Nätverksmötet sker hos nätverkets anslutna företagare som genom att stå som värd får en fantastisk chans att efter frukostminglet välkomna 70 företagare och presentera sin verksamhet i en längre dragning.

Samtliga deltagande företag får kliva fram på scen och köra en kortare ”elevator pitch” på varje möte.

Efter presentationen är det eftermingel där deltagarna får gott med tid att knyta kontakter, byta visitkort och stämma möten.

Anslutna företag har möjlighet att bjuda med kunder eller affärskontakter till nätverket som därmed aldrig står still och där varje frukostnätverk välkomnar nya företagare och kontakter. I AVM och AVM Norrort kommer det vara ca 70 deltagare per möte.

Frågor?

Kontakta gärna Jan Marklund 0707-714936 eller jan.marklund@avm.nu

Jan Marklund
+46 (0)707-714936 
LinkedIn
www.avm.nu/norrort
www.facebook.com/avmnorrort

Anslutna företag
  • AVM norrort på facebook
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page