AVM norrort

Aktuella händelser
Företagare, nätverkare och entreprenörer i Norrort!

AVM norrort tackar för nätverkssäsong nr 2 och önskar solig sommar!

 

AVM norrort, affärsnätverket som ägs av Täby Basket och Djursholm Basket, har precis avslutat den andra säsongen i norra Stockholms affärsnätverk.
Från dundersuccé med 70 deltagare på frukostnätverk i februari till tvärstopp pga Cornona-eländet i mars då vi tvingades att nätverka online under våren.

 

AVM online i samarbete med ITO Nordic höll i vart fall någorlunda ihop gänget inför säsongspremiären "på riktigt" i slutet av september.

 

Vi lägger trots allt denna nätverks säsongen 19-20 till handlingarna med ett leende och med många härliga minnen från högtidsstunder i norra Stockholm.

 

Vi tackar säsongens eminenta värdar som varit i turordning;
-Täby Enskilda Gymnasium AB
-Scandic Hotels Täby
-Triften
-Täby kommun
-Quick Office
-Folksam
-Triften Hägerneholm (inställt pga Corona utbrott)
-ITO Nordic
-ITO Nordic
-ITO Nordic

 

Vi tackar nätverkets mästerliga bild-bevisare Erika Aminoff på Blicka Studio för alla fina bilder och vi tackar Täby kommun samt Vallentuna kommun som varit engagerade under säsongen.

 

Allra mest tackar vi vi alla fantastiska företagare, entreprenörer och nätverkare för ett aldrig sinande engagemang och sprudlande glädje. 

 

NYHET - AVM familjen växer från två till tre affärsnätverk till hösten!
Nästa Nivå - Umeås affärsnätverk byter namn till AVM Umeå och därmed öppnas fler kontaktytor och möjligheter för företagen i AVM norrort, AVM affärsverkstan och i Västerbotten

Tills dess att vi slår upp portarna till verkstan i mitten på september så håller vi kontakt via;
www.avm.nu/norrort  
facebook.com/avmnorrort  
linkedin.com/company/avmnatverk

VILL DU OCH DITT FÖRETAG OCKSÅ NÄTVERKA I AVM norrort? - Kontakta undertecknad så berättar jag mer och bjuder gärna in till premiären i september.

Till sist så vill AVM norrort önska dig en regnfri Midsommar och en solig sommar!

AVM norrort

Jan Marklund
+46 (0)707-714936 
LinkedIn
www.avm.nu/norrort
www.facebook.com/avmnorrort

Anslutna företag
1/6
Norra Stockholms affärsnätverk

Efter AVM (Affärsverkstan Marklund) nätverkssuccé i Stockholm och Solna startar nu AVM Norrort.

AVM Norrort är en mötesplats för företagare, säljare och beslutsfattare i Norrort där deltagande företag erbjuds nya kontakter, affärsmöjligheter och marknadsföring, allt på en gång och under några intensiva morgontimmar en gång per månad..

Näringslivet i Norra Stockholm växer och AVM Norrort erbjuder fantastiska möjligheter att knyta nya kontakter som leder till affärer idag eller imorgon.

AVM Norrort erbjuder positiv miljö, exponering och marknadsföring av de företag som är med i nätverket under parollen

* Högt i tak och öppna dörrar

* Affärer, nytta och nöje

* Lagkänsla

Bakgrund

AVM startades våren 2015 av Jan Marklund, f d klubbdirektör i Solna Vikings Basket. Jan Marklund drev, av många ansett, det främsta affärsnätverket ägt av en idrottsförening i landet i över tio år innan han startade AVM och ytterligare ett affärsnätverk i Umeå. Nästa Nivå – Umeås affärsnätverk ägs av basketklubben i Umeå och alla intäkter går oavkortat till klubbens verksamhet.

Kärleken till idrotten och förmågan att skapa vinnande lag är anledningen till att Jan Marklund nu tagit på sig uppdraget att bygga AVM Norrort som ägs av ungdomsbasketföreningarna Täby Basket och Djursholm Indians.

Genom att medverka i AVM Norrort så får företaget inte bara marknadsföring och nya affärskontakter utan bidrar också till regionens barn- och ungdomsidrott genom att service- och marknadsföringsavgiften för nätverket tillfaller klubbarna.

Hur fungerar nätverket?

AVM Norrort arrangerar 10 frukostträffar varje nätverkssäsong, från september till juni. Nätverksmötet sker hos nätverkets anslutna företagare som genom att stå som värd får en fantastisk chans att efter frukostminglet välkomna 70 företagare och presentera sin verksamhet i en längre dragning.

Samtliga deltagande företag får kliva fram på scen och köra en kortare ”elevator pitch” på varje möte.

Efter presentationen är det eftermingel där deltagarna får gott med tid att knyta kontakter, byta visitkort och stämma möten.

Anslutna företag har möjlighet att bjuda med kunder eller affärskontakter till nätverket som därmed aldrig står still och där varje frukostnätverk välkomnar nya företagare och kontakter. I AVM och AVM Norrort kommer det vara ca 70 deltagare per möte.

Frågor?

Kontakta gärna Jan Marklund 0707-714936 eller jan.marklund@avm.nu

  • AVM norrort på facebook
  • LinkedIn Social Icon
Logo-AVM-online-trans.png
AVM affärsverkstan - Stockholms stoltaste affärsnätverk