top of page

Om AVM Umeå (tidigare Nästa Nivå)

AVM_umea_tran_300px.png

Under hösten 2015 engagerades Jan Marklund (tidigare Klubbdirektör i basketklubben Solna Vikings och affärsnätverkare) att för Umeå Baskets räkning starta ett affärsnätverk i syfte att nå näringslivet och generera fler partners och intäkter för den idrottsliga verksamheten.

I december 2015 sjösattes således Umeå Basketbollklubb affärsnätverket Nästa Nivå – Umeås affärsnätverk som snabbt växte i omfattning och som lockade över 50 deltagare, ofta nära 70, per månatligt frukostmöte.

Nästa Nivå nätverket har Umeå kommun som medlem liksom nära 50 företag i olika storlekar och branscher.

 

NYTT NAMN – SAMMA NÄTVERK!

Till säsongspremiären 2020-2021 så har affärsnätverket bytt namn till AVM Umeå för att ytterligare möjliggöra affärskontakter i de två AVM-nätverken som finns i Stockholm/Solna samt norra Stockholm med Täby som bas.

AVM UMEÅ ERBJUDER


AVM Umeå erbjuder servicen att företagare, entreprenör och nätverkare ska få träffas, knyta värdefulla och hållbara affärskontakter för fler affärer och nya möjligheter.
 
AVM Umeå arrangeras i en positiv miljö och ger exponering och marknadsföring av de företag som är med i nätverket under parollen;
 

  • Högt i tak och öppna dörrar

  • Affärer, nytta å nöje

  • Lagkänsla

STÖDER IDROTTEN I UMEÅ


De företag och organisationer som ansluter sig till AVM Umeå stödjer därmed idrotten i Umeå och Umeå Baskets breda program för barn, ungdom och elit. Service- och anslutningsavgiften går oavkortat till basketklubbens verksamhet.
 

 

Med vänlig hälsning

Jan Marklund

+46 (0)707-714936

  • AVM Umeå på facebook
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page