top of page
AVM affärsverkstan
AVM-logo-webb-300px.png
Sök

AVM affärsnätverk spetsas med nya starka varumärken och företag

Välkommen till AVM affärsnätverk!

 

Ja, inför sista affärsnätverket innan sommaruppehållet har samtliga AVM-nätverk fått den stora äran att välkomna nya företag in i ”laget”

 

AVM AFFÄRSVERKSTAN (Stockholm/Solna)


BETTERLIGHT

"Dagsljuset som LED-belysningen ger är liknande det som finns utomhus och innehåller alla våglängder av ljus som kroppen behöver för att reglera sin dygnsrytm. Detta kan hjälpa till att hålla människor vakna och alerta under dagen och minskar trötthet samt huvudvärk och detta är bara få exempel av många positiva fördelar med LED-belysning"

 

AVM NORRORT (Danderyd, Täby, Vallentuna, Sollentuna)


GRANDEUR TIMES

"Discover Grandeur Times: Your Gateway to Luxury Timepieces. At Grandeur Times, we're your trusted destination for exceptional luxury watches. As a recognized and esteemed dealer by Chrono24, the world's largest marketplace for horological treasures, we've firmly established ourselves as the ultimate resource for watch connoisseurs"


AVM UMEÅ (Umeå, Västerbotten)

 

Imagical Sweden

"Responsiv, unik-designad och  användarvänlig webbplats.Jag hjälper till med allt från idé och design till färdig hemsida.Skräddarsydda lösningar åt små och medelstora företag, organisationer och privatpersoner"

Bergners Bil 

"Bergners Bil är ett företag med anor. Vi har handlat med bilar sedan 1984 och har under åren kommit att bli auktoriserade återförsäljare för Kia och Subaru. Bergners Bil ingår i koncernen Bilgruppen i Norr som bildades i juni 2021 och bedriver genom sina dotterbolag auktoriserad service och försäljning av Kia i städerna Umeå, Kramfors och Sundsvall, nu snart även i Örnsköldsvik"!

 

AVM SÖDERTÄLJE (Södertälje, Södermanland)

 

Din Bil / Volkswagen Södertälje

 

"Välkommen till Volkswagen Södertälje, din bilhandlare söder om Stockholm. Som fullserviceanläggning erbjuder vi försäljning av nya och begagnade person- och transportbilar, reservdelsbutik och kompletta service- och verkstadstjänster. Vi hjälper dig med allt från däckbyte och däckhotell till reparation av vindruta och plåtskador. Allt för din Volkswagen, under ett tak"


Qavat AB - www.qavat.se

"Vi har bredbandslösningen som passar just ert företag oavsett storlek. Vi erbjuder allt från en vanlig internetanslutning till helhetslösningar med både brandvägg, VPN samt redundant väg. Vill ni byta ut eller installera ett nytt lokalt nätverk erbjuder vi er även installation utav Cat5e, Cat6 och Cat6a nätverk.Vi ser flexibilitet som en viktig del av vår vardag och skräddarsyr gärna tjänsterna efter våra kunders behov"


Telge Återvinning - www.telge.se/foretag/atervinning/

"Telge Återvinning samlar in och tar hand om hushållsavfall från Södertälje kommun och närliggande kommuner. Företaget hanterar sorteringen av grovavfall på återvinningscentralerna Tveta och Returen. Anläggningen vid Tveta är tillståndspliktig enligt miljöbalken.

Telge Återvinning har även tillstånd för transport av avfall och av farligt avfall och erbjuder också avfallslösningar för flerfamiljshus, företag och industrier"

Vill ditt företag också nätverka med AVM affärsnätverk?

Kontakta undertecknad som gärna berättar mer.

 

AVM affärsnätverk

Jan Marklund, 0707714936
11 visningar0 kommentarer

コメント


bottom of page