top of page
AVM affärsverkstan
AVM-logo-webb-300px.png
Sök

10/4-24. Nulägesrapport inför AVM nätverken i april...

Uppdaterat: 10 apr.

Anmälningarna till årets fjärde nätverks månad strilar in som en munter vårbäck och vi kan se fram emot välfyllda frukostnätverk i Umeå och Södertälje medans AVM affärsverkstan och AVM norrort kryssar mot nya affärsmöjligheter med Viking Line tisdag 16/4.I vilket AVM nätverk får vi den äran att träffas i april?


Tisdag 16/4

ÅRETS AFFÄRSRESA när AVM affärsverkstan och AVM Norrort går till havs med Viking Line

En heldag i världens vackraste skärgård där det bjuds på frukost, smörgåsbord, Company Match Making, nätverkande, shopping och massor med affärsmöjligheter.

Nu är anmälningen stängd och 40 företag, 44 företagare är anmälda och håller på med sina prioriterade önskemål inför Company Match Makingen som i år kommer innebära över 160 affärsmöten under nära 5 intensiva timmar.

Till allas vår stora glädje så är gästerna fördelade jämnt mellan de två Stockholms baserade AVM nätverken och med 25/40 företag som kryssar med AVM för första gången.


Torsdag 18/4

AVM Umeå nätverkar hos Clarion hotel

Redan 40 anmälda och vi räknar med minst 50 glada norrlänningar på plats den 18:e april.


Fredag 19/4

AVM Södertälje värdas av Södertälje kommun i Stadshuset

I skrivande stund 35 anmälda och många fler på väg in. Stalltipset är att AVM Södertälje även denna gång samlar runt 50 företagare för frukostmingel, pitch och mycket nöje. Ska också bli superintressant att lyssna på Södertälje kommun som kommer berätta om näringslivs satsningen i Kringelstaden.


AVM affärsnätverk

Jan Marklund, 070771493640 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page