top of page
AVM affärsverkstan
AVM-logo-webb-300px.png
Sök

Scandic Victoria Towers imponerade på AVM:arna med sitt säkerhetstänk

Ja, att AVM affärsnätverk trivs utomordentligt på hög höjd i Victoria Towers Sky Bar och konferensavdelning på 32-33 våningen är sedan länge myntat.


Så också denna gång, även om den 46 företagare gedigna deltagarlistan "krympte" till dryga 30 som lyckats lura både influensan, julstressen och elaka häxan Corona och ta sig till Kista.


Mumsiga julskinka smörgåsen, kaffe och gemytlig mingel följdes av en spännande presentation av hur ett stort hotell, som alltid sätter gästernas trivsel och säkerhet i främsta rummet, jobbar.

AVM-gästerna kände sig väldigt trygga efter att hotellets Säkerhetschef presenterat ett väldigt omfattande säkerhetsarbete.


Hiss-pitch rundan gick som en dans där anslutna företag och inbjudna gäster fick möjlighet att marknadsföra sig och berätta om sina tjänster eller produkter.


I samband med efterminglet erbjöd också AVMs eminenta "hovfotograf" - Ewa Malmsten på FotoFralla att ta fina porträttbilder på företagarna för att kanske kunna "pimpa" profilen eller företagets webb.

Du hittar Ewas kontaktuppgifter här: https://www.fotofralla.se/


STORT TACK Hotellchef Ethel Capelle och Scandic Victoria Towers. och stort tack till deltagarna som gjorde ännu en AVM-morgon minnesvärd och lönsam!


Hedersamt första-andra gästspel i AVM var denna gång:


- Almi Företagspartner

- CD Säkerhetsteknik-

- Advokatfirman Allians

- Tribion Agency

- Tabrizian PR

- Kunskapshuset Förlag


VAD HÄNDER NU I AVM?

Ja, nu skördar vi frukterna av alla nya affärskontakter och möjligheter som genererats via Stockholms stoltaste affärsnätverk under hösten 23.

Du besöker väl www.avm.nu och följer väl AVM på Linkedin?- www.linkdin.com/company/avmnatverk

Du glömmer väl inte att rapportera in nya affärer du fått via AVM för uppdatering av serietabellen i Affärsligan?https://www.avm.nu/serietabellen1


Innan Dopp i grytan och Karl Bertil Jonsson så kommer det självfallet ett digitalt julkort från AVM och du får när du vill kontakta undertecknad för att få en dörr öppnad eller en bro byggd till nya affärsmöjligheter.


HAR DITT FÖRETAG GÄSTAT AVM OCH VILL VARA MED 2024?- Kontakta undertecknad så fixar vi det.


NÄR TRÄFFAS AVM AFFÄRSVERKSTAN NÄSTA GÅNG?

Torsdag morgon 25/1 samlas nätverket hos Drivkraft Solna, friskvårdsanläggningen som räknas som en av landets främsta.

Boka in det datumet i din kalender redan nu.


Med vänlig hälsning


Jan Marklund. 0707714936

jan.marklund@avm.nu

LinkedIn9 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page