top of page

Referenser

 

God kreditvärdighet

UC tilldelade AVM affärsverkstan (AV-Marklund AB) sitt silver-sigill för god kreditvärdighet 2016-08-31

Riskprognos 0,47%

Grattis!

Referenser

"Jag har nätverkat i Stockholm i 15 år och genom AVM har jag äntligen hittat "hem"!
Här är en fantastisk mix av små och stora företag, med människor som bryr sig på riktigt.

Med nätverksgeneral Jan Marklund i spetsen, som gör en strålande insats för oss medlemmar även mellan våra träffar. Avslappnat, prestigelöst och inkluderade stämning, alltid med en nerv av affärer i luften.

Samtidigt får vi i AVM nätverket tid att skapa relationer och bygga förtroende för varandra. Grip chansen och gästa oss, du kommer inte ångra dig!"

 

Ellen Øiesvold Palsén
Administrerende direktør 

SkanPers Media AB

"Härlig dynamik, professionellt  och givande nätverk för Stockholms affärsmän och affärskvinnor. Eftersom man får besöka olika företag så får man lärdom av olika branscher. Under mina år som medlem från tre olika företag så är detta det absolut bästa nätverket för att skapa relationer och göra långsiktiga affärer i en bra och härlig miljö. Vi träffas en gång per månad vilket jag uppskattar då jag nästan alltid kan komma, frukost och möte är en bra kombination."

 

Camilla Eivhammar

Försäljningschef

ABA Grafisk Produktion

”Affärsverkstan är ett fantastiskt nätverk där företagare verkligen får möjlighet att inte bara skapa nya kontakter utan även utveckla sina bolag.
Under den dygnskryssning till Åland där jag fick förtroendet att föreläsa om hur man effektivt presenterar och säljer sig själv, var det tydligt att Affärsverkstan på ett effektivt sätt ger nya affärer, insikter och lärdomar - för både små och mindre bolag. Precis som ett affärsnätverk borde fungera, fast förmodligen lite bättre.”

Anna Bellman, moderator, föreläsare, talartränare.

bottom of page