Referenser

 

God kreditvärdighet

UC tilldelade AVM affärsverkstan (AV-Marklund AB) sitt silver-sigill för god kreditvärdighet 2016-08-31

Riskprognos 0,47%

Grattis!

Referenser

"Jan Marklund med AVM Affärsverkstan är en mötesplats där profession möter glädje och inspiration. Ett affärsnätverk där en får plats oavsett vart du är i karriären; grundare, anställd, nystartad eller ledare. Det attraherar mig som kollega att finna nya infallsvinklar och inspiration från överskridande branscher och människor med olika kunskapsområden. På AVM träffas man en förmiddag per månad med trevlig frukost och korta, effektiva presentationer med efterföljande mingel. Det är ett perfekt upplägg. Addera Janne som en ypperlig samordnare och värd, med service i världsklass, korrekthet och en stor dos humor som hans främsta egenskaper."


Anna Eriksson
Area Sales Manager
Boulebar Sverige AB

"Det är alltid riktigt bra stämning och högt i tak på AVM-träffarna. Eftersom platsen varierar och det är många gäster blir inte någon träff den andra lik. Det man kan förvänta sig är spännande kontakter, erfarenhetsutbyten och inspiration i en avslappnad och professionell miljö. Vi har varit medlemmar sedan starten och funnit fantastiska partners, leverantörer och kunder i ”laguppställningen”.

Robert Hallgren
VD, The Generation AB
thegeneration.se

"Arkitektkopia AB är stolt att medverka i ett nätverk som uppbringar en stark dynamik av olika segment och branscher.

Många möten har skapat denna plattform och ett flertal affärer har gått i lås tack vare bra referenser från nätverket."


Camilla Eivhammar

Key Account Manager
Arkitektkopia AB
arkitektkopia.se

”Affärsverkstan är ett fantastiskt nätverk där företagare verkligen får möjlighet att inte bara skapa nya kontakter utan även utveckla sina bolag.
Under den dygnskryssning till Åland där jag fick förtroendet att föreläsa om hur man effektivt presenterar och säljer sig själv, var det tydligt att Affärsverkstan på ett effektivt sätt ger nya affärer, insikter och lärdomar - för både små och mindre bolag. Precis som ett affärsnätverk borde fungera, fast förmodligen lite bättre.”

Anna Bellman, moderator, föreläsare, talartränare.

AVM affärsverkstan - Stockholms stoltaste affärsnätverk